Terug

  • Groothandel (douglas tuinhout) naar de zakelijke klant
  • Kleinere aantallen zijn ook mogelijk
  • Bel of mail voor meer informatie

Nieuwbouw BouwXL

Vanaf voorjaar 2020 gevestigd te Dronten

BouwXL is momenteel gehuisvest in Friesland, maar gaat begin 2020 verhuizen naar de Hunze 3 te Dronten.

"We hebben de beschikking over een perceel van 4000m2 waarop een loods van 1750m2 gebouwd gaat worden. Het afgelopen jaar hebben wij veel rondgekeken in de regio om een bestaande loods te betrekken maar deze bleken toch allemaal niet praktisch genoeg voor ons te zijn. We hebben veel opslag nodig en aan kantoorruimte hechten wij geen waarde". 

De plannen zijn goedgekeurd door de gemeente en binnen enkel weken start de bouw onder leiding van Hardeman, Veenendaal. Daarnaast zal Lagemaat uit Heerde zorg dragen voor het grondwerk en de verharding. 

Het nieuw te bouwen pand kenmerkt zich door de open gevelbekleding van Thermohout in de voor en achtergevel wat zorgt voor een optimale ventilatie. Dit zorgt ervoor dat het opgeslagen (tuin)hout een perfecte kwaliteit behoudt. 

 

Assortiment 

Het hoofdproduct van BouwXL is Douglas hout, met het Zweeds rabat. In Dronten wordt dit uitgebreid met vuren bouwhout en andere bouwmaterialen. 

 

Mogen wij u verwelkomen als zakelijke klant?

Voor de houthandelaar en de zakelijke grootverbruiker hebben wij voordelige bundelprijzen.

Ook als ZZP-er en de hoveniers bent u bij BouwXL aan het juiste adres! Bestellen kan eenvoudig via de webwinkel op deze website, maar uiteraard staan wij u ook graag persoonlijk te woord voor vragen of het in ontvangst nemen van een bestelling.

 

Levering

Uw bestelling kan geleverd worden op locatie. Wij beschikken over een trailer met kooiaap en een Iveco pickup voor de kleinere partijen. Daarnaast is het mogelijk om op afspraak producten te komen afhalen of te bekijken. 

 

Wij leveren niet aan particulieren. 
Voor de voortgang kunt u op onze facebook pagina kijken. 

 

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »